Piercere

Lidt om vores piercere

I piercinghuset ønsker vi den højeste kvalitet og sikkerhed for vores kunder. Vi kan derfor, som det eneste studie i Danmark, tilbyde dig sunhedsfagligt uddannet personale.

De fleste af os læser medicin i Odense og en enkelt er uddannet Ambulance behandler. Dette sikre en høj grad af faglighed som du ikke finder andre steder og et indgående kendskab til andre relevante problemstillinger som fx sygdomme. Samtidig er ser vi det som en stor sikkerhed for dig som kunde, og du vil altid blive vejledt indenfor den nyeste viden.

Jonas:

Ejer af PiercingHuset.dk, og varetager den daglige drift af studiet. Uddannet ambulancebehandler og piercer.
Har piercet professionelt i 9 år – Hovedsagligt i Fredericia og Odense.
Har over de sidste to år uddannet andre piercere.
Har en stor baggrundsviden indenfor anatomi/fysiologi samt andre relevante områder f.eks. infektionslære, hygiejne, sårbehandling, mikrobiologi, generelle sygdomme og deres indvirkning på din nye piercing og meget andet.

Udover almindelige piercinger kan Jonas også tilbyde at lave dermal anchors, skin divers og andre ting som f.eks. dermal punch stretch. Jonas vil primært være at finde som piercer, i studiet i Fredericia, men vil også være at finde i piercingstudiet i Odense fra tid til anden.

Louise:

Louise er uddannet i piercinghuset og læser medicin på Syddansk Universitet.