Lidt om vores piercere

I piercinghuset ønsker vi den højeste kvalitet og sikkerhed for vores kunder. Vi kan derfor, som det eneste studie i Danmark, tilbyde dig sunhedsfagligt uddannet personale.

Vi har en bred baggrund som spænder ligefra medicinstuderende til 2 paramedicinere. Fælles for alle ansatte er en høj viden omkring hygiejne, anatomi/fysiologi og andre aspekter som er meget relevante når man arbejder med piercinger.

Der findes ingen uddannelse som piercer og alle ansatte hos os er derfor uddannede internt således vi er sikre på, at de overholder de retningslinjer som er mest sikre for dig som kunde. Alle piercere har udført de forskellige piercinger mange gange under supervision inden de står selv i butikken. Dette sikre den samme kvalitet lige meget hvem du bestiller hos.

Et typisk forløb hos os starter med en masse øvedage som suppleres med teoretisk sparing med en erfaren piercer. Herefter vil man kunne stå i butikken sammen med en erfaren piercer og udføre enkelt udvalgte piercinger. efter ca 6-10 mdr bygger vi mere avancerede piercinger på som fx intim, septum og dermal piercinger. På den måde sikre vi at den enkelte får den basale erfaring inden vi begiver os over i de mere avancerede ting. Det er også af samme grund at du vil opleve at enkelte piercere hos os kun laver nogle piercinger mens andre laver dem alle.

Jonas

Ejer af PiercingHuset.dk, og varetager den daglige drift af studiet. Uddannet ambulancebehandler og piercer.
Har piercet professionelt i mange år – Hovedsagligt i Fredericia og Odense.
Har os det overordnede ansvar for uddannelse af piercere i piercinghuset.
Har en stor baggrundsviden indenfor anatomi/fysiologi samt andre relevante områder f.eks. infektionslære, hygiejne, sårbehandling, mikrobiologi, generelle sygdomme og deres indvirkning på din nye piercing og meget andet.

Udover almindelige piercinger kan Jonas også tilbyde at lave dermal anchors, skin divers og andre ting som f.eks. dermal punch stretch. Jonas vil primært være at finde som piercer, i studiet i Fredericia, men vil også være at finde i piercingstudiet i Odense fra tid til anden.

Jesper

Uddanet paramediciner og piercer og udfører næsten alle fomer for piercing hos os. Jesper har qua sin uddannelsesmæssige baggrud stor erfaring med alle de aspekter som er vigtige når du piercer, fx hygiejne, sårpleje, anatomi/fysiologi os.

Andrea

Andrea læser medicin i Odense og er uddannet piercer i Piercinghuset.

 

Stephanie

Stephanie læser medicin i Odense og er uddannet piercer i piercinghuset

Emma

Emma læser medicin i Odense og er uddannet piercer i piercinghuset

Sofie

Sofie læser medicin i Odense og er uddannet piercer i piercinghuset

 

Book tid HER