NavlepiercingNavlepiercing

Navlepiercing – Lidt om dens historie

Navlepiercingen er måske den mest populære piercing i den vestlige verden, og fik for alvor sit gennembrud da supermodellen Naomi Campbell bar en til et stort modeshow. Den præcise oprindelse kendes ikke med sikkerhed, og det er derfor svært at fastslå hvem der startede med at lave denne type piercing. Det er hovedsagligt kvinder som får denne piercing, men engang var det faktisk lige så populært for mænd. I dag er det meget få mænd der bærer denne piercing.

Hvordan laves en navlepiercing

Placering
Selvom vi laver mange navlepiercinger bliver det aldrig rutine. Det skyldes at ikke 2 navler er ens, og hver enkel navle skal derfor vurderes grundigt inden piercingen laves. Hvordan den skal placeres afhænger af den enkeltes anatomi, samt planer for fremtiden. Hvis du fx er overvægtig, men påregner et vægttab indenfor den nærmeste fremtid vil vi selvfølgelig vælge en placering derefter.
Man kan både placere den over og under navlen. Den under navlen er meget sjælden, og har desværre en større tendens til at vokse ud.

Procedure
Først renses navlen grundigt så man sikre at der ikke kommer nogle bakterier med ind i såret.
Når navlen er vurderet sættes 2 prikker der bruges som rettesnor, når nålen føres igennem. Området bliver holdt på plads af en steril tang, og herefter føres nålen hurtigt igennem. Til sidst sættes smykket igennem hullet samtidig med nålen fjernes. Til sidst renses området endnu engang, og området tildækkes med et sterilt plaster – Som kan fjernes efter et par timer.
En navlepiercing ligger i den mellemste del af smerte skalaen, og de fleste vil ikke opleve den store smerte i forbindelse med denne piercing. Dog er smerte individuel og det er derfor svært at sætte en præcis beskrivelse på hvor ondt det gør. Vi forsikre dog at selve stikket er meget hurtigt overstået (under 1/2 sekund).

Smykkevalg
Der er mange forskellige muligheder når du skal vælge hvilket smykke, du vil have i din nye navlepiercing. Det smykke piercingen laves med skal helst blive siddende under hele ophelingsfasen (typisk 6-12 mdr), og det er derfor vigtigt du tænker over hvad du kunne tænke dig at få i.

Det mest populære design er helt sikker en buet stav, også kaldet en curved barbel. Den er specielt designet til områder med stort pres på piercingen som fx en navlepiercing eller øjenbrynspiercing. En buet stav kan fås i mange forskellige kombinationer b.la. Med vehæng, med sten, i forskellige farver osv. Vi laver dem altid kun uden vedhænge i starten, da et vedhæng kan trække piercingen skæv i ophelingsfasen grundet den ekstra vægt.

Køb Navlepiercing smykker her

Af andre mulige smykker du kan bruge kan nævnes

 • Kuglering
 • Hestesko
 • Endeløs ring
 • Surface barbell

 

Fælles for alle smykkedesigns er, at du kan vælge imellem materialer som kan bruges i en helende piercing. Dårlige materialer kan give forskellige komplikationer fx nikkelallergi. Vi piercer kun med godkendte materialer som Titanium, kirurgisk stål 316L, PTFE osv.

Mit nye liv med navlepiercing

De første par uger
De første uger efter den er lavet er det normalt den er øm, rød, hævet og lækker væske. Dette kan forveksles med betændelse, men er ikke det samme. Kroppen bruger de første par uger på at rense op i såret og samtidig dannes den nye hud. Denne proces er skyld i, at din nye navlepiercing opfører sig på den måde. Du skal bare sørge for at rense efter gældende instrukser indtil det ophører med at gøre ondt, væske og være rødt.
Der kan forekomme en smule blødning fra piercingen i de første dage efter den er lavet, men dette er ikke farligt og skal bare renses væk med en mild sæbe.
Du må gerne dyrke sport og andre aktiviteter umiddelbart efter den er lavet, men husk at dække den til med noget beskyttende plaster inden kontakt sport som fx håndbold og fodbold.

Du må under ingen omstændigheder dyrke solarium eller solbade uden navlepiercingen er tildækket de første par uger. Sol kan misfarve det arvæv som dannes og efterlade dig med en sort plamage omkring piercing smykket.

Hvilke smykker kan man bruge
Du kan bruge de samme designs som vi piercer med, og derudover en masse andre. Det er især smykker som dem med vedhæng der er populære, men derudover åbnes der mulighed for at kunne bruge andre materialer. Det skal dog på det kraftigste understreges, at smykket først må skiftes efter den er helet færdigt (typisk efter 6-12 mdr) Hvis du er i tvivl om du må skifte smykket så spørg vores piercer.

Gode råd

 • Undgå svømmehaller + boblebade
 • Undgå at pille ved piercingen
 • Sov på ryggen
 • Undgå for stramt tøj omkring piercingen
 • Hav en ren bluse på hver dag
 • Undgå alkohol i nærheden af piercingen
 • En sund livsstil uden tobak og alkohol forkorter din helingstid betragteligt.

Fremtiden med min navlepiercing

Stretch
Når piercingen er helt færdig helet vælger nogle, at udvide deres navlepiercing så de kan bruge større smykker. Dette er langtfra normalt, men kan ikke desto mindre lade sig gør. Det er svært at finde modesmykker i tykkere designs, så tænk dig om inden du kaster dig ud i at udvide.

Komplikationer
Der kan altid opstå komplikationer, også efter piercingen er færdig helet. Den hyppigste er udstødelse, som betyder at kroppen udstøder piercingen. Hvis piercingen begynder at vokse ud af skal du fjerne smykket, da du ellers risikere et grimt ar. Denne proces bliver oftest startet af et slag eller forkert pleje fx ved brug af alkoholrige produkter i nærheden af piercingen.

Hvis der går betændelse i din piercing er det vigtigt du lader den sidde i og rense godt efter gældende retningslinjer. Det er en stor misforståelse at man skal fjerne en betændt piercing – Dette vil blot resultere i en indkapslet infektion (byld). Det er yderst sjældent nødvendigt med antibiotika da infektionen er meget banal og yderst sjældent breder sig. Hvis det røde områder breder sig langt ud over maven samtidig med du bliver påvirket generelt med fx feber skal du kontakte din læge.

Arvæv er også en komplikation, men den opstår næsten altid kun hvis piercingen bliver revet ud. Du skal derfor være opmærksom på om den flytter sig ud af – Og kontakte din piercer for råd og vejledning hvis den gør.

Hvad hvis jeg vil af med piercingen
Hvis du ikke gider at have din piercing mere kan den nemt tages ud igen uden problemer. Du skal dog være opmærksom på at en betændt piercing ikke må fjernes før din betændelse er væk. Spørg i butikken hvis du er i tvivl.

Hvis du bliver gravid findes der smykker som kan bruges, så du ikke behøver fjerne piercingen under graviditeten.
Det begrænser dig ikke at få en navlepiercing, men du skal dog sørge for at passe på den i de første par måneder.
Du skal især være opmærksom på at pakke den ind under udøvelse af kontaktsport som fx fodbold og håndbold.
Du skal samtidig undgå at pille for meget ved den nye piercing så længe den heler.


Kontakt piercinghuset her Hvis du har spørgsmål til det du har læst. Du kan også stille dit spørgsmål nederst på siden.

Relaterede piercinger: Øjenbrynspiercing, Brystpiercing

.

Navlepiercing i Odense

Husk at medbringe gyldigt ID, som bevis for at du er over 15 år.
Er du under, skal du medbringe forældre/værge.

Hvor gammel skal man være for at få lavet en navlepiercing?

Du skal være 15 år. Er du under 15 år skal du have en forældre/værge med. Evt. kan det aftales at en forældre eller værge ringer til pierceren og aftaler at det er okay.

Hvordan kan man undgå at få grimme ar hvis man ikke ønsker at have navlepiercing alligevel?

Det kan du ved at behandle din piercing godt og følge rådene fra din piercer. Der vil dog altid dannes noget arvæv.

Kan man dyrke sport lige efter man har fået den lavet?

Vi anbefaler altid at man tager den med ro det første stykke tid. Ca. 1-4 uger efter alt efter dit aktivitetsniveau.

Kan man få lavet en navlepiercing igen i det gamle ar?

Man kan godt lave en ny piercing oveni arret, dog skal man være opmærksom på at chancen for den vokser ud er lidt større.

Gør den ondt at få lavet?

Den ligger i den mellemste kategori, men de fleste synes ikke den er voldsom.

203 Comments

 • Nina Hansen
  Posted 20. september 2011 21:33 2Likes

  Hej jeg er en pige på 15år og jeg kunne godt tænke mig at få lavet en navlepiercing men ville høre om hvor længe der skal gå før man må svømme, og om i laver det på en pige på 15år?

  Hilsen Nina

  • Jonas
   Posted 21. september 2011 12:20 0Likes

   Hej Nina

   Du skal helst undgå svømmehaller de første par uger, alternativt kan du dække din nye navlepiercing med vandfast plaster som kan købes på apoteket. Grunden til at svømmehaller og lign. skal undgås er, at alt stillestående vand tit indeholder flere bakterier end godt er, og kan derfor resultere i en infektion.

   Vi vil gerne lave en piercing på dig, men husk lige at få din forældres tilladelse;-)

   Mvh

   Jonas – Piercinghuset

 • julie thelin hansen
  Posted 24. september 2011 15:30 0Likes

  hej jeg er en pige på 13 og vil virkelig godt have en nalvlepiercing og nu har jeg endelig fået lov af min mor men kan jeg godt få en navle piercing hvis min mor skriver under på at jeg må eller hun tager med, og hvorfor har ikke nogle billeder af navlepiercinger som man kan få lavet bare så man kunne vælge hvilken en man ville have hvis man skal have lavet en navlepiercing eller andre piercinger hvis det skulle være.

  mange knuzz fra julie som så gerne vil have en navleoiercing 🙂

  • Jonas
   Posted 25. september 2011 11:06 0Likes

   Hej Julie

   Først og fremmest tak for det gode råd:-) Det vil vi helt sikkert overveje at få op på siden;-)

   Med hensyn til din alder, så vil vi gerne lave en navlepiercing på dig hvis din mor kommer med ind i butikken eller evt ringer til mig og siger at det er ok.

   Håber vi ses

   Jonas – Piercinghuset

 • else
  Posted 25. september 2011 19:01 0Likes

  hej.. jeg har fået navle piercing for 6 uger siden, men selvom at jeg renser den hver dag, for jeg betændelse i den. Kan det have noget at gøre med at jeg ikke kan tåle piercingen jeg har fået skudt i?

  • Jonas
   Posted 25. september 2011 21:14 1Likes

   Hej Else

   Hvor har du fået den lavet, og hvordan blev den lavet?

   Hvordan renser du din piercing?

   Mvh

   Jonas

 • Louise Jørgensen.
  Posted 4. oktober 2011 18:48 0Likes

  Hej Jonas 🙂
  Har et par spørgsmål.
  1) Du skriver tidligere at man skal have forældre tilladelse til at få lavet en Piercing når man er 15, blev meget forvirret for på andre hjemmesider står der at efter man er 15 år er man myndig over sin egen krop så ens forældre ikke skal give en lov til at få lavet en Piercing.
  2) Når man skal ind og pierces hvor mange må man så have med ?
  3) Jeg er en lille smule bange for nåle, men ønsker mig inderligt meget en navlepiercing har du et godt råd til hvordan man kan slappe lidt mere af?

  Håber du vil svare. 🙂

  Hilsen Louise. 🙂

  • Jonas
   Posted 7. oktober 2011 07:59 0Likes

   Hej Louise

   Hos os skal man være 15 år for at blive piercet, og hvis man er yngre skal man havde sine forældre med:-)

   Du må gerne havde et par venner/veninder med ind, så længe det er ok med dig;-)

   Mht til nåleskrækken skal jeg nok hjælpe dig med at slappe af;-)

   Mvh

   Jonas

 • Nikolaj
  Posted 11. oktober 2011 20:48 0Likes

  Jeg vil gerne give min kæreste et gavekort til piercing i fødselsdagsgave. Hvor meget koster det? Hvis det er det jeg beslutter mig for, vil jeg gerne have købt alt det sæbe OSV. det er skal benyttes. Hvor meget plaster bør jeg købe? Og hvor lang tid går der før der ikke skal det der store plaster på mere?

  • Jonas
   Posted 12. oktober 2011 18:30 0Likes

   Hej Nikolaj

   Det koster 350 kr.

   Du kan købe en sæbe hos os for 50 kr.

   Plaster er ikke nødvendigt;-)

   Mvh

   Jonas

 • Jonas
  Posted 17. oktober 2011 09:14 0Likes

  Hej Nanna

  Hvis du skal pierces med en sten som den på billedet koster det 50 kr ekstra – Altså 400 i alt;-)

  Mvh

  Jonas – Piercinghuset

 • Karina
  Posted 17. oktober 2011 18:00 0Likes

  Hej 🙂
  Jeg skal have lavet en navlepiercing til jul og jeg er en ridepige.
  De første par gange jeg rider, skal jeg så tage et plaster over eller? Og mine ridebukser sidder lige under navlen, men i det første stykke tid, skal jeg da bøje kanten ned, sådan så bukserne ikke irriterer piercingen?
  Og må jeg ride samme dag eller skal jeg vente lidt?? 🙂

  Må jeg gerne have stramme bluser på, eller skal det være løst?

  Hilsen Karina.. 🙂

  • Jonas
   Posted 17. oktober 2011 18:09 0Likes

   Hej Karina

   Du skal undgå stramt tøj omkring piercingen i et par uger efter den er lavet. Og det gølder både bluser og bukser.

   Vent et par dage med at springe op på hesten, men efter et par dage er der ikke nogle problemer med at ride:-)

   Mvh

   Jonas – Piercinghuset

 • amalie-emma
  Posted 18. oktober 2011 11:07 0Likes

  hej.
  jeg tænkte på om ens navle hæver når piercingen er lavet? får man en ekstra lang stav i til først -hvis ja, hvor lang er staven så? 🙂

  hilsen amalie-emma.

  • Jonas
   Posted 19. oktober 2011 18:58 0Likes

   Hej Amalie-emma

   Det er minimalt, og af samme grund er det ikke nødvendigt at skifte smykket ud. At skifte smykke vil blot irritere piercingen unødigt.

   Den størrelse man bruger er 10 mm lang og 1,6 mm tyk

   Mvh

   Jonas

 • Laura
  Posted 18. oktober 2011 20:52 2Likes

  Hej 🙂 Jeg kunne rigtig godt tænke mig en navlepiercing hos dig. Men så ville jeg hører dig, om det var muligt at havde en seddel med fra mine forældre, da der ikke er mulighed for at jeg kan ringe til dem i deres arbejdstid. Og jeg er 14 år.
  Mvh. Laura.

  • Jonas
   Posted 19. oktober 2011 19:00 0Likes

   Hej Laura

   Du kan evt. få din mor/far til at ringe til mig og sige god for det:-)
   Og så få dem til at lave en seddel med underskrift.

   Husk vi har åbent i weekenden hvor det måske passer dine forældre bedre:-)

   Håber vi ses

   Jonas – Piercinghuset

 • Katja
  Posted 22. oktober 2011 00:01 0Likes

  Hej 🙂
  Jeg er en pige på 15 år, og jeg kunne godt tænke mig at få lavet navlepiercing. Kunne jeg få den lavet uden mine forældres tilladelse eller er jeg stadig for ung?
  Mvh. Katja

  • Jonas
   Posted 23. oktober 2011 18:57 0Likes

   Hej Katja

   Hvis du er 15 år kan du godt.

   Mvh

   Jonas

 • liva
  Posted 25. oktober 2011 13:05 0Likes

  Hej,
  Jeg er en pige på 15 som også godt kunne tænke mig en (i navlen)
  Og kan forstå at man godt kan få den lavet uden forældre tilladelse, og uden at de skal med når man er i den alder.
  Men skal man også have en form for ID for at kunne “bevise” at man er de 15 år? Eller hvordan forgår det?

  • Jonas
   Posted 26. oktober 2011 14:23 0Likes

   Hej Liva

   Vores aldersgrænse er 15 år.

   Det vil være en god ide lige at tage id – kort med så vi ved du er over 15 år.

   Mvh

   Jonas

 • Kristina
  Posted 5. november 2011 14:14 0Likes

  Hejsa 🙂
  Jeg er en pige på 15 (snart 16 år) for et halvt år siden fik jeg endelig lov til at få en navlepiering af min mor, men jeg blev stoppet af min far da han er(var) bange for at jeg ville fortryde det, og få et grimt ar.. også glemte jeg lidt at jeg gerne vil have en fordi jeg er startet på en gymnastik efterskole, men nu tænker jeg på det igen, hele tiden.
  så jeg har lige 3 spørgsmål
  1) Er der stor sandsyndlighed for at få ar hvis jeg en dag bliver træt af den og tager den ud????
  2) skal man holde pause med at lave gymnastik og løbe når den er ny lavet???
  3) kan/må man bruge trylle paster eller Cream? for er meget bange for nåle

  Håber du vil svare på alle mine spørgsmål.

  • Jonas
   Posted 7. november 2011 07:53 0Likes

   Hej Kristina

   1) Hvis du behandler den ordentligt, og er opmærksom på visse faresignaler (som en proffessionel piercer nok skal sætte dig ind i) er risikoen minimal. Der vil altid dannes en smule arvæv, men de grimme ar som man kan se, opstår kun hvis din piercing vokser ud. Hvis den er på vej til det skal du fjerne smykket inden den er vokset helt ud – På den måde undgår du et grimt ar.

   2) Det er en god ide, at holde en pause fra aktiviteter som giver meget bevægelse i området, fx mavebøjninger, og visse andre former for sport. Du kan sagtens løbe en tur.

   3) Man kan sagtens bruge trylleplaster hvis det er noget man ønsker;-)

   Håber det var svar nok på dine spørgsmål?

   Mvh

   Jonas – Piercinghuset

 • Camilla Rasmussen
  Posted 5. november 2011 19:19 0Likes

  Hej Jonas

  jeg har været inde ved dig før for at få en navlepiercing, men jeg fortrød:( jeg ville meget gerne vide hvordan du laver den og hvad du bruger?
  Jeg går til håndbold så hvor langt tid skal der gå før at jeg må spille igen?

  mange kærlige hilsner
  Camilla Rasmussen

  • Jonas
   Posted 7. november 2011 07:55 0Likes

   Hey Camilla

   Vi laver den ved hjælp af en steril tang, samt et sterilt smykke i titanium grad23. Alt udstyr er enten engangs (nåle) eller autoklaveret (tænger)

   Du kan godt begynde på håndbold efter 2-3 uger – Dog skal du være opmærksom på at dække piercingen til, så du undgår at der er nogen som kommer til at rive i den.

   Mvh

   Jonas

 • Kristina
  Posted 7. november 2011 09:51 0Likes

  Er en uges pause fra sport, nok hvis man får lavet en navlepiering?

  • Jonas
   Posted 7. november 2011 10:58 0Likes

   Det kommer an på hvilken sport du dyrker. Hvis det er kontakt sport kan det være en ide at vente et par uger – Med kontaktsport mener jeg fx håndbold osv. Men igen kommer det an på hvor godt du beskytter den. Man når langt med at putte en forbinding henover inden man går igang med at dyrke sin sport.

 • Natasja;)
  Posted 7. november 2011 20:56 0Likes

  Heej Jonas, jeg er en pige på næsten 13 som har en næse piercing som jeg fik lavet i sommers, men ville gerne have en i navlen og tungen også, men har hørt at man kan få nogle falske piercinger, passer det og hvor kan man få dem henne?? 😉 <3

 • Louise Jørgensen
  Posted 17. november 2011 08:29 0Likes

  Hej jonas 🙂 i efterårs ferien fik jeg lavet en navlepiercing inde ved dig, der gik 2 uger ca, så gik der betændelse i, jeg troede det ville gå væk af sig selv men der er stadig lidt, inde ved guldsten i rosensgårdcentret sagde damen at jeg skulle prøve at komme lidt klorhexidin i, det har jeg gjort 2 gange og den er blevet utrolig øm, der skal virkelig ingenting til før den bliver øm, hvad skal jeg gøre`? Skal jeg bestille en tid så du kan se den?

  Hilsen Louise 🙂

  • Jonas
   Posted 18. november 2011 10:56 0Likes

   Hej Louise

   Du skal rense den med saltvand et par gange om dagen på følgende måde:

   Opskrift på saltvand:
   1/2 teskefuld saltvand op i et glas vand – Kog det op og lad det køle af indtil det er lunkent.

   Fremgangsmåde:

   Hæld saltvandet op i et lille snapseglas og vend det henover piercingen, så vandet danner vacum. Lad det sidde på et pat minutter. Gentages et par gange om dagen, undgå derudover at pille ved piercingen og skift aldrig piercingen før den er færdigt helet.
   Hvis det ikke hjælper skal du komme forbi til en vurdering:-)

   Mvh

   Jonas

 • mariaBroe
  Posted 17. november 2011 13:15 0Likes

  Hej Jonas.
  Hvis jeg har et smykke jeg gerne vil ha i, kan i så sætte det i når i piercer mig?

  • Jonas
   Posted 18. november 2011 11:00 0Likes

   Hej Maria

   Alle vores smykker som bruges til piercing er pakket og steriliseret inden brug. Af samme grund tilbyder vi ikke at sætte smykker direkte i, da det vil øge infektionsrisikoen betydeligt. Du kan sagtens bruge dit smykke så snart piercingen er færdigt helet.

   Mvh

   Jonas

 • Kristina
  Posted 18. november 2011 09:50 0Likes

  Hej Jonas
  Kan man godt få falske/fake navlepiercinger?
  Hilsen Kristina

  • Jonas
   Posted 18. november 2011 11:18 0Likes

   Hej Kristina

   Ja det kan man godt, men vi har dem ikke af den simple grund at de ikke fungere. De falder af hele tiden, og derfor vil vi ikke forhandle dem.

   Til gengæld har vi falske piercinger til det meste andet

   Mvh

   Jonas

 • Kristina
  Posted 22. november 2011 13:28 0Likes

  Hej Jonas….
  Jeg er snart 16 må jeg gerne få lavet en navlepiercing uden at have mine forældre med?
  Hilsen Kristina

  • Jonas
   Posted 22. november 2011 15:33 0Likes

   Hej Kristina

   Ja når du er over 15 år kan du få lavet alt (undtagen intimpiercing) uden dine forældre er med.

   Mvh

   Jonas

 • Alessandra
  Posted 27. november 2011 21:43 1Likes

  Hej Jonas 🙂

  Jeg har netop fået lavet en navlepiercing og har gennemlæst den medfølgende brochure – deri står der at jeg må skifte den efter 3 måneder, men min veninde skrev at det først var efter 6 mdr. som i skriver herinde – er det indivuduelt hvor meget den er helet eller hvad? 🙂 .

  Mvh Alessandra

  • Jonas
   Posted 28. november 2011 17:49 0Likes

   Hej Alessandra

   Der skulle ikke så gerne stå i brochuren, at den må udskiftes efter 3 mdr.

   Vi anbefaler altid som min. 6 mdr og meget gerne længere inden man skifter smykket til et andet. Hvor lang tid præcist vil altid være en individuel vurdering, og den kan variere med mange måneder:-)

   Mvh

   Jonas

 • JosephineAgnete
  Posted 28. november 2011 17:20 0Likes

  Hi there!

  Jeg har lige et par spørgsmål angående piercinger, du/I har nok fået dem et par gange, men vil gerne være helt sikker.
  Jeg kunne godt tænke mig, at få lavet to nye piercinger, en i navlen og en i øret. Er der mulighed for, at bestillie to piercinger til samme tid over nettet, eller skal man ringe til jer?
  Ved godt, det lyder meget pivet, men er smerten ved en navlepiecing (i de fleste tilfælde) fuldstændigt uudholdelig, eller er den til at leve med? Og kan må få “skudt” en ring i fra starten, eller skal det være en stift, som man så skifter senere?
  Stort set alt mit tøj er enten stramt eller højtaljet, er det et meget stort problem i forhold til navlepiercinger, eller er det til at overkomme?

  Håber det var præcist nok:)
  Piercede hilsner fra Josephine Agnete

  • Jonas
   Posted 28. november 2011 17:53 0Likes

   Hej Josephine

   Du kan sagtens bestille mere end 1 piercing på vores booking side;-)

   Smerten ligger i den mellemste kategori, de fleste syntes ikke den er voldsom. Vi piercer altid smykket i, for på den måde, at give din piercing de bedst mulige betingelser.
   Det er altid en god ide ikke at havde stramt tøj på lige efter den er lavet, men det er heldigvis de færreste bukser som kommer til at presse på en navlepiercing, da starter smykket ikke fylder så meget.

   Håber det var svar nok? – Og glæder os til at se dig;-)

   Mvh

   Jonas

 • Louise
  Posted 28. november 2011 20:50 0Likes

  Hej Jonas.
  Jeg er en pige på 18 år, som for 2-3 år siden fik lavet navlepiercing. Efter et par måneder tog jeg den ud efter konstant betændelse og den var samtidig rigtig øm.
  Nu tænker jeg så på at få lavet igen, og så er det spørgsmålet dukker op:
  Kan det lade sig gøre på trods af arvæv? Har stadig et ganske lille hul igennem, kan det lade sig gøre alligevel?

  Knus Louise.

  • Jonas
   Posted 29. november 2011 11:43 0Likes

   Hej Louise

   Det kan sagtens lade sig gøre igen;-)

   Du skal dog være opmærksom på, at arvæv kun har ca 80% af hudens styrke, og derfor stiller det store krav til ordentlig aftercare og ro efter den er lavet. Det er dog altsammen noget vi nok skal hjælpe dig med.

   Mvh

   Jonas

 • Cecilie
  Posted 6. december 2011 09:17 0Likes

  Hej (:
  Jeg har fået lavet en navlepiercing hos jer for en månedstid siden, og i sagde man også kunne købe piercing-smykker hos jer.
  Er det kun i butikken man kan købe dem, eller kan man også købe dem over nettet?

  Hilsen Cecilie.

 • anne:)
  Posted 7. december 2011 18:38 1Likes

  Hej:) er en pige på 14 – snart 15 🙂 jeg vil gerne have lavet en piercing i navlen, nu når jeg fylder 15 🙂
  og har lige et par spørgsmål
  1) skal på idrætsefterskole ca. et år efter – sker der noget ved at ha’ en navlepiercing der? 🙂
  2) må man godt bade i hav vand når piercingen er helt ny?:)
  tak på forhånd:D

  • Jonas
   Posted 8. december 2011 17:39 1Likes

   Hey Anne

   1) Når det er så lang tid efter den er lavet, vil der ikke være nogle problemer i det.

   2) Du gerne bade i havvand, men sørg for at beskytte den mod sollys.

   Håber det var svar nok;-)

   Mvh

   Jonas

 • CIlle
  Posted 12. december 2011 14:32 0Likes

  Heij:)
  Jeg skal have lavet en navlepiercing ca. en uge efter nytår, glæder mig rigtig meget.
  Spekulerer på, hvorvidt jeg skal holde mig fra min hårde fitness træning, og i hvor lang tid? Kan jeg stadigvæk tage løbebåndet, cyklen osv?

  Har også hørt om, at piercingen kan blive “udstødt” af kroppen…:( Det er sådan set det, jeg er mest bange for, at den vil gøre. Kan man på nogen måde forhindre/forebygge det? Eller er det bare en chance man tager?

  VH. Cille

  • Jonas
   Posted 17. december 2011 22:14 0Likes

   Hey Cille

   Det er en god ide at holde en pause på 1-2 uger.

   Du skal især holde igen med mavebøjninger, men du kan derimod sagtens løbe og cykle osv med det samme.

   Hvis piercingen laves korrekt (som den selvfølgelig gør hos os), og du sørger for at følge de råd som vi giver dig vil du med stor sikkerhed ikke opleve problemer med din nye navlepiercing.

   Mvh

   Jonas

 • Cille
  Posted 12. december 2011 21:09 0Likes

  Hej:) Jeg skal snart have en navlepiercing, og har lige nogle få spørgsmål..

  1. Jeg dyrker fitness næsten hver anden dag – jeg er indstillet på en lille pause, men er der enkelte til, som f.eks. løbebånd, som jeg kan bruge kort tid efter?

  2. Det jeg er mest bange for er, at den skal vokse ud. Hvad har du at sige til det? Hehe 🙂

  3. Der er mange forskellige “renseråd” til piercingen. Men hvad anbefaler du? Bør man røre ved piercingen…? For når du siger, at den skal “vaskes” i ph-venlig sæbe, så skal sæben vel “smøres ind/rundt om” piercingen? 🙂

  Mvh. Cille

  • Jonas
   Posted 17. december 2011 22:17 0Likes

   Hey igen;-)

   Tror jeg har besvaret de fleste af dine spørgsmål i nedenstående tråd;-)

   Vi udleverer altid en komplet renseguide du kan følge – Og du får derudover en god vejledning efter den er lavet.

   Mvh

   Jonas

 • Josephine Agnete
  Posted 23. december 2011 18:04 0Likes

  Hej igen

  Nu har jeg endelig fået bestilt tid til at få lavet en navlepiercing hos jer, men jeg blev nysgerrig med hensyn til startsmykkets udseende. Er det med eller uden sten og har man mulighed for at vælge hvilken farve metallet skal være? Har I evt. nogle billeder af navlepiercinger eller smykker, der er blevet lavet hos jer?
  Glæder mig meget!
  Vi ses
  – Josephine:)

 • Celine
  Posted 26. december 2011 21:38 0Likes

  Hej :-). jeg har lige et spørgsmål.
  Jeg er 14 år, 15 inden længe :-).
  Og jeg vil super gerne have lavet en navlepiercing hos jer :-).
  Dog har min mor ikke mulighed for at komme med, så ville høre, om det er iorden hvis hun ringer op til jer, eller en underskrift er iorden?

  Mvh Celine :-).

  • Jonas
   Posted 2. januar 2012 15:53 0Likes

   Hey Celine

   Hvis du har underskrift med og vi lige kan ringe til din mor er det ok:-)

   Mvh

   Jonas

 • Camilla
  Posted 28. december 2011 21:43 0Likes

  Hej Jonas (:

  Jeg har fået lavet min navlepiercing ved jer for et en halvanden uge siden ca, og renser den som jeg har fået beskrevet jeg skal (; nu er det bare begyndt at være lidt tørt rundt om min kære navle, så ville lige høre om det ville irritere den for meget hvis jeg smurte lidt fugtighedscreme rundt om den efter jeg har renset den, eller om jeg helst skal vente længere tid, og hvis jeg skal hvor længe???

  Tak på forhånd (:
  -Camilla :b

  • Jonas
   Posted 2. januar 2012 15:59 0Likes

   Hey Camilla

   Kunne godt lyde som om den blev vasket for ofte.

   Du skal vaske den morgen og aften.

   Du må gerne bruge fugtighedscreme, hvis det ikke indeholder parfume og alkohol.

   Mvh

   Jonas

 • Michelle
  Posted 1. januar 2012 01:12 0Likes

  Hej.
  Endelig fik jeg lov af min mor til og få en navlepircing. Jeg har lige haft fødselsdag og blev 15.
  Jeg fik den lavet en torsdag og var ret stolt over mig selv efter, da jeg som regl bliver dårlig af
  Og se blod osv. Nu er der gået 3 dage, og det gør frykkeligt ondt når jeg trækker ud i maven.
  Jeg fik en sæbe med som jeg vasker min navle med hverdag med, og kan derfor ikke forstå at
  Det bliver ved med og gøre ondt.har du evt et forslag til hvad det kan skylles ?
  Hilsen Michelle

  • Jonas
   Posted 2. januar 2012 16:12 0Likes

   Hej Michelle

   Det er helt normalt at det gør ondt i op til et par uger.

   Du skal bare fortsætte med at rense som hidtil;-)

   Mvh

   Jonas

 • Cecilie
  Posted 2. januar 2012 19:00 0Likes

  Hej 🙂
  – Jeg skal have navlepiering her til feb, men jeg går til spring gymnastik og det lige op til de store opvisninger, hvor lang tid må jeg ikke springe?
  mvh Cecilie

  • Jonas
   Posted 5. januar 2012 13:02 0Likes

   Hey Cecilie

   Du skal holde pause i ca. 2-3 uger;-)

   Hvis du efter endt pause oplever ubehag i forbindelse med spring skal du måske forlænge perioden.

   Mvh

   Jonas

 • Anna
  Posted 3. januar 2012 16:04 0Likes

  Hej..
  Jeg er en pige på 15 år der bare ville dø for en navlepiercing! Men jeg må ikke få en for min mor og far.
  Jeg vil først have den lavet til september, og der er jeg 16, men jeg tænkte på om du havde nogen ideer til hvordan skal få dem overtalt?

 • Julie
  Posted 8. januar 2012 14:00 0Likes

  Hej 🙂

  Jeg er 15 år og vil rigtig gerne havde en navlepircing men ved ikke hvad farve i har dem i 🙂 så hvad for nogle farver har i dem i.

  Hilsen Julie 🙂

  • Jonas
   Posted 11. januar 2012 19:13 0Likes

   Hey Julie

   Vi har dem i mange farver, fx klar, grøn, pink osv…

 • Sarah
  Posted 8. januar 2012 14:58 0Likes

  jeg vil vildt gerne have en men jeg er pisse bange og ved ikke om de gør ondt???

 • Sara
  Posted 11. januar 2012 16:07 0Likes

  Hej. 🙂 Jeg kunne vildt godt tænke mig en navle Piercing. Problemet er dog bare at jeg har en virkelig sindssyg smerte terskel. Der skal ingenting til før det gør ondt på mig. Og så er jeg oven i købet nåleskræk.. Bare det at skulle have taget en blodprøve er for mig noget som gør pisse hammerne ondt. Fik for ca. 6 år siden lavet huller i ørene, det synes jeg også gjorde skide ondt. Så overvejer at droppe idéen med en navle Piercing, da jeg tror jeg vil have enorm smerte ved det. Du kender ikke nogle måder hvor på man kan “fjerne” noget af smerten? Altså lidt ligesom bedøvelse, det behøves dog ikke være så effektivt? Nogle idéer?
  Mvh. Sara

  • Jonas
   Posted 11. januar 2012 19:22 0Likes

   Emla plaster virker for nogle så det vil være mit bedste bud;-)

 • Ditte
  Posted 18. januar 2012 08:30 0Likes

  Hej Jonas.
  Jeg vil gerne sige tak for sidst og en god oplevelse!
  Jeg vil høre, når navlen bliver piercet skal man så undgå mavebøjninger et stykke tid?
  Det er jo tid til at få julesulen væk 😉
  Kh. Ditte

  • Jonas
   Posted 18. januar 2012 19:29 0Likes

   Hej Ditte

   Glad for du var tilfreds med oplevelsen;-)

   Det er en god ide at slappe lidt af med mavebøjningerne de næste par uger, du må dog gerne træne andre øvelser;-)

   Mvh

   Jonas

 • Nanna
  Posted 20. januar 2012 14:48 0Likes

  Hej jonas, ville bare høre om det er en nikkelfri pircing der bliver skudt i?:)

  • Jonas
   Posted 23. januar 2012 12:25 0Likes

   Hey Nanna

   Vi piercer kun med nikkelfrit titanium hos os – Så du kan være helt tryg;-)

   Jonas

 • Christine og Maria
  Posted 26. januar 2012 19:25 0Likes

  Hej Jonas tak for super god behandling i dag!
  – Christine og Maria 😉

 • Christiane
  Posted 29. januar 2012 14:45 0Likes

  Hej Jonas.
  Jeg er en pige på 13, snart 14 og jeg tænker stadig over om jeg vil have en navle piercing. Men jeg vil først beslutte mig når jeg er 15.
  Når men, jeg tænkte på om der er en ”speciel” form man skal have, f.eks. om man må være lidt buttet eller skal man være helt vild tynd? 🙂
  Knus, Christiane.

  • Jonas
   Posted 30. januar 2012 14:34 0Likes

   Hey

   Det kræver ikke nogen speciel form, dog kan ekstrem overvægt godt give problemer med at kunne se piercingen.

   Mvh

   Jonas

 • sabrine
  Posted 2. februar 2012 19:17 0Likes

  da jeg er meget overfølsom over for nigel ville jeg lige høre vilke navlepiecinger i skyder i ?

  med venlig hilsen
  sabrine

  • Jonas
   Posted 5. februar 2012 17:14 0Likes

   Hey Sabrina

   Vi bruger kun Titanium, som er 100% nikkelfrit;-) Så du kan trygt komme herind…

   Mvh

   Jonas

 • Line Højlund.
  Posted 5. februar 2012 17:35 0Likes

  Hej Jonas. Jeg har fået tre navlepiercinger af min kæreste. Min veninde sagde med det samme at de var for store og tunge. Kan en navlepiercing være det? Jeg synes jo selvfølgelig det er syndt de bare ligger, når jeg har fået dem fra ham.
  – Så ville hører om de kan være for store/tunge? Mit piercing “hul” er helet helt og jeg har haft den i næsten et år.

  • Jonas
   Posted 9. februar 2012 07:53 0Likes

   Hey Line

   Kom ind forbi butikken og tag smykkerne med så skal jeg kigge på det;-)

   Mvh

   Jonas

 • anna sofie
  Posted 11. februar 2012 13:26 0Likes

  vil vildt gerne have en navle pircing men har et par spørgesmål

  hvor stor sansynlighed er det for det vil blive grimt?
  skal man have lov (er 13) af forældre?
  laver i dem uden lov?
  har i et piercing hus i odense?

  • Jonas
   Posted 12. februar 2012 21:02 0Likes

   Hey Anna Sofie

   Sandsynligheden for at den bliver grim er ikke stor hvis den laves ordentligt, og passe efter forskrifterne.

   Hvis du er under 15 år kræver det at dine forældre er med, og vi piercer ikke under 15 år uden tilladelse.

   Vi har studie i Odense – Det er beliggende inde i kongensgade 45 (gågaden) – Lige overfor elgiganten

   • anna sofie
    Posted 14. februar 2012 08:33 0Likes

    tak for dit svar

 • Line Højlund
  Posted 12. februar 2012 12:33 0Likes

  Okay. Det vil jeg gøre, tak 🙂

 • Rikke
  Posted 17. februar 2012 15:33 0Likes

  Hej Jonas.

  Jeg har haft navlepiercing 2 gange før. Første gang blev jeg træt af den, men anden gang “flækkede” den, det er vel også det man kalder “at den vokser ud” .. Mit spørgsmål er så om det er muligt at få lavet en ny når den er vokset ud?

  • Jonas
   Posted 20. februar 2012 19:48 0Likes

   Hey Rikke

   Ja det kan det for det meste godt.

   Mvh

   Jonas

 • Camilla
  Posted 20. februar 2012 21:52 0Likes

  Hej Jonas (-:.
  Jeg fik lavet min navlepiercing for omkring et halvt år siden. Da jeg fik den lavet var staven for kort, så den øverste kugle røg et lille stykke ned i hullet og det blev betændt og kom sår på. Efter den første uge med piercingen i, kontaktede jeg min piercer, fordi at det gjorde alt for ondt og det var nærmest ‘vokset’ helt fast i hullet. Men altså, jeg fik en længere stav i, og det er helt i orden nu.. Men der er jo så kommet noget ar fra da den sad fast, er der en mulighed for at det går væk, hvis jeg nu foreksempel en dag tog den ud?

  Hilsen Camilla (-:.

  • Jonas
   Posted 25. februar 2012 19:45 0Likes

   Hey Camilla

   Det er svært at spå om hvordan arvæv opfører sig.
   Så der er ikke andet end at håbe på det bedste:-/

   Held og lykke

   Mvh

   Jonas

 • Henriette
  Posted 21. februar 2012 10:33 0Likes

  Hej
  Jeg er en pige på 16 år, og jeg kunne rigtig godt tænke mig en navlepiercing, men jeg skal på efterskole til sommer. Det er en idrætsefterskole, med svømmehal og springcenter. Vil navlepiercingen komme til at være i vejen? Ville det være en fordel for mig, vis jeg først får den efter jeg har været på efterskole?
  Hvor lang tid går der før det er helet?

  Mvh
  Henriette

  • Jonas
   Posted 25. februar 2012 19:42 0Likes

   Hey Henriette

   Det er ikke noget problem at få den nu, den er typisk helt færdigt helet efter 9-12 mdr.

   Men overfladehelet efter 20-30 dage

   Mvh

   Jonas

 • lydia
  Posted 23. februar 2012 19:15 0Likes

  hejsa jonas jeg overvejer at få lavet en i navlen men har det ekstremt dårligt med nåle bare jeg ser blod får jeg det skidt

  to spørgsmål: Er det værre end af få i øret

  hvor lang tid er man øm

  • Jonas
   Posted 25. februar 2012 19:28 0Likes

   Hey Lydia

   Det gør lidt mere ondt end en øreflip.

   Den kan være øm i op til 20 dage efter den er lavet, dog oftest kun 3-4 dage.

   Mvh

   Jonas

 • Christine
  Posted 25. februar 2012 17:58 0Likes

  Hej Jonas

  Hvad skal jeg gøre nå min navlepiercing er flækket?

  • Jonas
   Posted 25. februar 2012 19:35 0Likes

   Hey Christine

   Hvor længe er det siden du fik den lavet, og med hvilket smykke?

   Jonas

 • Christine
  Posted 26. februar 2012 19:13 0Likes

  Hej Jonas

  Jeg fik lavet den 9 August, så har haft den lidt over et halvt år. Og smykket ved jeg ikke helt, jeg brugte den jeg fik lavet i butikken i nogle måneder og så købte jeg en ny med kæde hængende..

  • Jonas
   Posted 4. marts 2012 19:34 0Likes

   Har du fået et slag på den?

   Skiftede du den efter 2-3 mdr?

   Mvh

   Jonas

 • Laura
  Posted 28. februar 2012 18:15 0Likes

  Hej Jonas.

  Jeg er en pige på 15 som super gerne vil have en navlepiercing lavet hos dig/jer.
  Jeg har bare lige et par spørgsmål.
  1) Er det i orden at min veninde er med inde, eller skal det helst kun være mig?
  2) Hvor lang tid går der før jeg må bade i havvand? (rejser nemlig til Argentina et helt år til august)
  3) Gør det noget at jeg har gymnastik opvisning ugen efter (hvis jeg kan få tid) og ellers dyrker gymnastik to gange om ugen? Vil det påvirke hvor lang tid det tager for piercingen at hele?

  Laura

  • Jonas
   Posted 4. marts 2012 19:27 0Likes

   Hey Laura
   ¨
   1. Ja det er helt ok

   2. Ca 3-4 uger – Når den er overfladehelet (ikke er rød, hævet, øm, væsker mere)

   3. Det er en god ide med en pause på 2-3 uger – Og det kan have en påvirkning på helingstiden

   Mvh

   Jonas

 • Laura
  Posted 1. marts 2012 13:23 0Likes

  Hej Jonas.

  – det er mig du snakkede med omkring førstegangspiercing i bioflex 🙂

  – Jeg går til dans og skal optræde på Tobakken i Esbjerg onsdag d. 7/3 og med generalprøve mandag d. 5/3… Jeg vil bare så gerne have piercingen så hurtigt som muligt, og vi snakkede jo om på lørdag allerede. – d. 3/3. Er det så muligt at danse 2 dage efter hvis jeg holder mig i ro i weekenden? Og selvfølgelig plejer den godt? Hvad vil du råde mig til?
  og forresten – tak for rigtig god service og rådgivning i telefonen 🙂

  mvh Laura

  • Jonas
   Posted 4. marts 2012 19:20 0Likes

   Hey Laura

   En Navlepiercing må meget gerne få ro de første 2-3 uger efter den er lavet.
   Så det vil være en god ide at vente til din forestilling er overstået.

   Mvh

   Jonas

 • Christina
  Posted 3. marts 2012 18:05 0Likes

  Hejsa, jeg har lige fået lavet navlepiercing idag.. men er faktisk lidt i tvivl om hvor lang tid der skal gå før jeg må skifte den? og kan du ikke give mig nogle gode råd omkring hvordan man renser den bedst? jeg har købt noget saltvand og intimsæbe. 😀

  KH. Christina

  • Jonas
   Posted 4. marts 2012 19:16 0Likes

   Hey Christina

   Fik du ikke en aftercare guide med?

   Den tager ca 9-12 mdr før den er færdig helet.

   Mvh

   Jonas

 • Laura
  Posted 14. marts 2012 20:36 0Likes

  Hej Jonas.
  Jeg bestiller tid til en navlepiercing her i slutningen af måneden.
  Jeg har læst de andre spørgsmål og svar længere oppe på siden, og jeg ville bare lige høre om man skal reservere et smykke med sten i hvas mna gerne vil have det i?
  Hilsen Laura 🙂
  PS: Jeg glæder mig rigtig meget! Har kun hørt godt om stedet her!

  • Jonas
   Posted 28. marts 2012 17:14 0Likes

   Hey Laura

   Nej det er ikke nødvendigt.

   Vi glæder os til at se dig

   Mvh

   Jonas

 • Anki
  Posted 19. marts 2012 20:27 0Likes

  Hej Jonas

  Jeg er en pige på 14 år, som VIRKELIG gerne vil have en navlepiercing, men jeg må stadig ikke 🙁
  Er dog stadig i gang med at overtale mine forældre, så jeg ville lige spørge om noget;
  Jeg er sådan en type, som hurtigt får betændelse i piercinger osv, er der så ikke ret stor chance for jeg også får betændelse i navlen? :-/

  Håber på at jeg får lov, for så skal jeg helt klart have lavet den hos jer! 🙂

  • Jonas
   Posted 28. marts 2012 17:07 0Likes

   Hey Anki

   Betændelse kan tit undgås med ordentlig pleje efter piercingen er lavet. Hvis den laves korrekt og du følger de råd vi giver bør du ikke opleve problemer med din nye piercing.

   Håber vi ses

   Mvh

   Jonas

 • sascha
  Posted 22. marts 2012 14:44 0Likes

  Hej (-:
  Jeg er en pige på 15 år og nogle måneder… jeg går på en idrætsefterskole på Fyn, men vil så gerne have en navlepicering.. har bare lige 2 spørgsmål, om der behøves forældre tilladelse når man er 15? og om ID godt kan være sit syncing bevis kort?

  Knus ..

  • Jonas
   Posted 28. marts 2012 17:02 0Likes

   Hey Sascha

   Du godt blive piercet hvis du er 15 år – Og ser gerne du har noget billede ID med.

   Jonas

 • Mette DK
  Posted 10. maj 2012 20:51 0Likes

  Hej.
  Jeg fik lavet min navlepiering onsdag den 2. maj. Da jeg spiller håndbold på høj plan, har jeg meget svært ved at holde pause fra håndbold de første par uger efter den er lavet. Jeg tog så til håndbold tirsdag 8 maj. Men nu er der så gået betændelse i den. ville derfor hører, om I har nogle gode ide til hvordan man kan dække den til. I skriver længere oppe at man skal bruge noget forbening, men da jeg tog til træning, tog jeg nogle vat ruletter og noget sports tæppe og pakkede den ind. men er det godt nok? syns bare ikke at det er, siden der stadig væk går betændelse i det. noget godt ide til hvad man kan gøre?

  Mette.

  • Jonas
   Posted 21. maj 2012 17:50 0Likes

   Hey Mette

   Lyder mest som om det er almindelig sårheling (som kaldes inflammationsfasen) Her opfører piercingen sig som om den er betændt. Dette kan fortsætte i op til 3-4 uger.
   Mht indpakning lyder det fint nok som du har gjort hidtil

   Mvh

   Jonas

 • Michelle
  Posted 15. maj 2012 16:15 0Likes

  Hej Jonas
  Jeg er 15 år og kunne virkelig godt tænke mig og få en navle Piercing. Jeg kommer helt oppe fra nord jylland men Piercing huset er det trykkeste sted jeg har fundet indtil videre.
  men jeg vil lige spørger om hvordan det enlig forgår og få lavet en navle Piercing??

  Knuz..

  • Jonas
   Posted 21. maj 2012 17:46 0Likes

   Hey Michelle

   Det foregår med steril nål og tang.

   Tangen holder huden fast og derefter føres nålen igennem. Smykket sættes herefter i.

   Mvh

   Jonas

 • Annsofie
  Posted 19. maj 2012 10:18 0Likes

  Hej Jonas, jeg er 15 år, jeg ville bare høre om hvis jeg kommer ned til jer, om jeg på kan få lavet den navlepiercing jeg ønsker mig så forfærdeligt meget? – og om jeg behøver at medbringe en forældre? Da jeg mange steder har fået afvide, at som 15-årige er jeg myndig over hvad jeg nu vil med min krop.

  Så ville jeg også spørge om noget andet. Jeg er meget aktiv og dyker virkelig meget sport, men hvor lang tid skal Navlepiercingen så have hvile?
  Knus fra mig! 🙂

  • Jonas
   Posted 21. maj 2012 17:42 0Likes

   Hey Annsofie

   En navlepiercing tager mellem 6-12 mdr om at hele.

   Sport kan du sagtens dyrke.

   Hvis du er 15 år behøver dine forældre ikke komme med.

   Jonas

 • Cecilie
  Posted 29. maj 2012 15:00 0Likes

  Hej Jonas.
  Hvis man er 15 år, skal man så også have forældres underskrift med?
  og kan den godt tåle at man tager til stranden et par uger efter?
  Knus fra mig :-).

  • Jonas
   Posted 30. maj 2012 11:10 0Likes

   Hey Cecilie

   Hvis du er 15 år behøver du ikke forældre tilladelse.

   Du kan sagtens tage på stranden, men husk at dække den til mens du solbader.

   Mvh

   Jonas

 • Emilie
  Posted 30. maj 2012 20:42 0Likes

  Hej, jeg er en pige på 15 år der længe har ønsket mig en navlepiercing. Nu har jeg endelig fået lov af mine forældre! Og ja, når jeg så engang efter 6-12 mdr må skifte den, hvilket materiale er så det bedste? Titanium? Plast? Akryl?

  Knus Emilie 🙂

  • Jonas
   Posted 4. juni 2012 11:54 0Likes

   Hej Emilie

   Titanium er klart det bedste, men du kan sagtens bruge de andre materialer efter den er helet færdigt.

   Mvh

   Jonas

 • Emilie
  Posted 30. maj 2012 20:44 0Likes

  Hvor holder I til?

  • Jonas
   Posted 4. juni 2012 11:53 0Likes

   Kongensgade 45 i Odense

   Og åbner derudover snart studie i Jyllandsgade (Fredericia)
   Mvh

   Jonas

 • Mathilde
  Posted 31. maj 2012 12:22 0Likes

  Hej Jonas.
  Jeg er en pige på 15 år, og jeg vil super gerne have en navlepiercing, jeg har fået lov.
  Men jeg er rigtig bange for at få den lavet!.
  Fordi at jeg er bange for at det gør ondt.
  Også ved jeg ikke hvor jeg skal få den lavet henne. 🙁
  Hej igen 😉

  • Jonas
   Posted 4. juni 2012 11:51 0Likes

   Hej Mathilde

   Du skal være meget velkommen hos os.

   Vi er vant til folk er nervøse så det skal du ikke være bange for;-)

   Mvh

   Jonas

 • Pernille
  Posted 2. juni 2012 11:46 0Likes

  Hej Jonas! 🙂
  Jeg er en pige på 17 år, som for nogen år tilbage var så dum at lade en veninde lave en navlepiercing på mig.. Jeg tog den ud ikke ret lang tid efter, og ‘såret’ er nu helet. Men er der mulighed for at de kan give nogen konsekvenser? Fordi jeg kunne rigtig godt tænke mig en navle piercing ingen, men er der mulighed for den ikke kan laves efter som jeg har haft en i navlen, eller andre komplikationer??
  Hilsen Pernille! :-))

  • Jonas
   Posted 4. juni 2012 11:49 0Likes

   Hey Pernille

   Den kan sagtens laves igen, men chancen for udstødelse er lidt større grundet arvævet.

   Mvh

   Jonas

 • Sammie
  Posted 3. juni 2012 15:02 0Likes

  Hej Jonas.
  Jeg har engang haft en navlepiercing, som voksede ud. Jeg tog den derfor ud, fordi jeg tænkte det nok helt sikkert var det bedste. Kuglen var røget ind under huden, og jeg passede rigtig godt på den, men hvor var den smertefuld! Nu har jeg fået et rigtig grimt ar.. men det er ved at blive bedre.
  Jeg tænkte, om man godt kan få en piercing, oven på et arvæv? – Og ikke at pierceren var dårlig, der var bare rigtig mange på min efterskole der ikke tænkte over min piercing, og den havde derfor fået et par slag. Så tror det var det det der forårsagede det.

  • Jonas
   Posted 4. juni 2012 11:46 0Likes

   Hej Sammie

   Du kan godt få en ny piercing oveni arret – Dog skal du være opmærksom på at chancen for at den vokser ud er lidt større end hvis du ikke havde noget ar.

   Mvh

   Jonas

 • Anne
  Posted 5. juni 2012 09:40 0Likes

  Hej Jonas!

  Jeg skal have lavet en navlepiercing hos jer på Torsdag, og jeg så det kostede 400 kr.
  Hvor meget koster det hvis jeg gerne vil have sten på min navlepiercing med det samme?
  og gør en navlepiercing mere ondt end en tragus?
  Hilsen Anne 🙂

  • Jonas
   Posted 5. juni 2012 13:26 0Likes

   Hey Anne

   Det koster en 50`er ekstra med sten.

   En navlepiercing gør ikke specielt ondt, og det er hurtigt overstået.

   Mvh

   Jonas

   • Anne
    Posted 5. juni 2012 14:30 0Likes

    Så det vil sige det bliver 450 kr i det hele?

    • Jonas
     Posted 5. juni 2012 14:57 0Likes

     Ja:-)

 • Maria
  Posted 5. juni 2012 17:45 0Likes

  Hej Jonas,

  – Jeg er en pige på 13 år, som rigtig gerne vil ha lavet en navlepiercing, men min mor er ikke så glad for det, hun er mest bange for om det går galt.
  er der nogen måde jeg kan berolige hende på?

  Hilsen Maria:-)

  • Jonas
   Posted 7. juni 2012 17:19 0Likes

   Hey Maria

   Tag hende med ind i butikken så skal vi nok tage en snak med hende;-)

   Mvh

   Jonas

 • Julle Hust
  Posted 7. juni 2012 04:30 0Likes

  Hey Jonas
  Har lige et par spørgsmål (:

  1) Når jeg er 16 skal jeg vel ikke have forældre tilladelse, eller hvad?
  2) Nogle gode råd omkring rensning så man undgår betændelse?
  3) Hvor langt tid skal der gå fra min navlepiercing er lavet til jeg må genoptage ridningen?
  4) Jeg bliver dårlig af nåle, så nogle gode råd til når jeg skal have min navlepiercing? (Har ønsket mig den i flere år)

  Kh Julle (:

  • Jonas
   Posted 7. juni 2012 17:12 0Likes

   Hey Julie

   1) Hvis du er 15 år eller derover behøver du ikke forældre tilladelse.

   2) Der medfølger aftercareguide når den er lavet

   3) Det må du gerne efter ca 1-2 uger alt efter om du føler smerte når du rider

   4) Vi skal nok sørge for at berolige dig og hjælpe dig godt igennem;-)

   Mvh

   Jonas

  • Jonas
   Posted 7. juni 2012 17:12 0Likes

   Hey Julie

   1) Hvis du er 15 år eller derover behøver du ikke forældre tilladelse.

   2) Der medfølger aftercareguide når den er lavet

   3) Det må du gerne efter ca 1-2 uger alt efter om du føler smerte når du rider

   4) Vi skal nok sørge for at berolige dig og hjælpe dig godt igennem;-)

   Mvh

   Jonas

 • Clara
  Posted 9. juni 2012 23:44 0Likes

  Hej Jonas

  Jeg er en pige på 14 år (15 år d. 15 september), og jeg vil helt vildt gerne have en navlepiercing, men der er noget, som jeg er i tvivl om.

  1. Når jeg bliver 15, skal jeg så have forældretilladelse?
  2. Gør det ondt? Jeg er ret bange for nåle og smerte, jeg har fået at vide, at det gør MEGET vildt ondt! Hvis det gør ondt, kan man så bruge tryllepaster eller lignende?
  3. Jeg danser hver tirsdag og søndag. Hvis jeg får lavet en navlepiercing, hvor lang tid gået der så, før jeg må danse igen?

  Mvh
  Clara

  • Jonas
   Posted 11. juni 2012 15:21 0Likes

   Hej Clara

   1) Nej det skal du ikke, men ser gerne dine forældre er indforstået med det;-)

   2) Det hjælper helt sikkert med trylleplaster, hvor ondt det gør er forskelligt. Har ikke mødt nogle som syntes det gjorde mere ondt end de havde frygtet;-)

   3) Det kan du gøre stort set lige efter – Dog kan den være lidt øm i op til 1-2 uger efter den er lavet.

   Mvh

   Jonas

 • Isabella
  Posted 10. juni 2012 10:30 0Likes

  Hej Jonas

  1) Hvor lang tid går der før man må svømme efter at have fået sin piercing?
  2) Er det en god ide at bruge sådan nogle plastre når man så begynder at svømme igen?
  3) Jeg har et ar under navlen nogen betydning hvis man gerne vil have en piercing?

  Hilsen Isabella

  • Jonas
   Posted 11. juni 2012 15:19 0Likes

   Hej Isabella

   1) Ca 3-4 uger

   2)Det er det hvis det er før de 3-4 uger er gået

   3) Nej det burde ikke være noget problem

   Mvh

   Jonas

 • micheller
  Posted 10. juni 2012 13:43 0Likes

  Hej igen Jonas
  Her op til sommer vil man jo gerne ud og bade.
  Men hvor langtid skal man gå, efter man har fået lavet en navle Piercing, før man må bade ved stranden eller i svømmehaler og sådan??

  Kh. Michelle

  • Jonas
   Posted 11. juni 2012 15:17 0Likes

   Hej Michelle

   Ca 3-4 uger – Du kan dog bruge vandtæt plaster hvis du skal ud og bade inden.

   Mvh

   Jonas

 • Katcha
  Posted 11. juni 2012 10:42 0Likes

  Hej Jonas 🙂
  1) Står der på et stort skilt “Submarine”, der hvor i holder til, for vil nødig gå forkert, når jeg har fået min far overtalt 🙂
  2) mine veninder siger jeg har en mærkelig navle, så bliver i tvivl om I kan lave piercinger, på alle slags navler, da jeg synes, (pænt sagt) at navlepiercinger sidder pænest på butted piger, så man kun kan se de 2 kugler.
  Hilsen Katcha

  • Jonas
   Posted 11. juni 2012 15:15 0Likes

   Hej Katcha

   1) Vi ligger lige ved siden af submarine;-)

   2) Navler er forskellige, men vi tager altid en vurdering af den enkelte navle inden den bliver lavet. Har aldrig oplevet en hvor den ikke kunne laves;-)

   Vi ses snart

   Mvh

   Jonas – piercinghuset

 • Rikke Tofte Madsen
  Posted 14. juni 2012 14:18 0Likes

  Er der en sten i det starter-smykke at i sender i? 🙂

  • Jonas
   Posted 16. juni 2012 18:45 0Likes

   Hej Rikke

   Du kan sagtens få sat en sten i startersmykket med det koster 50 kr ekstra.

   Mvh

   Jonas – Piercinghuset

 • Mathilde
  Posted 15. juni 2012 17:07 0Likes

  Hej. Jeg vil enormt gerne have mig en navlepiercing, men jeg har et spørgsmål som jeg har tænkt utroligt meget over!
  Jeg har prøvet at få skudt øreringe i, men blev ved med at få betændelse og besvimede da jeg skulle skifte øreringe. Jeg har prøvet alt, sølv, plastik, alt siger jeg dig! Så jeg er meget i tvivl om jeg kan tåle en i navlen? Ved du noget om det? Håber virkelig du kan hjælpe mig! 🙂

  • Jonas
   Posted 16. juni 2012 18:43 0Likes

   Hej Mathilde

   Hos os bliver alt piercet i med en steril nål og et smykke i titanium.

   Der er ikke registreret nogle overfølsomhedstilfælde overfor dette materiale nogensinde på verdensplan, så det kan du med garanti godt tåle.
   Faktisk er sølv noget af det værste man kan bruge da nikkel indholdet er ekstremt højt:-(

   Så du kan være helt sikker når du skal pierces hos os

   Mvh

   Jonas – Piercinghuset

 • Katrine
  Posted 21. juni 2012 12:14 0Likes

  Hej Jonas!
  Jeg fik for, godt og vel to år siden, lavet en navlepiercing (ikke hos jer).. Jeg fik noget til at rense det med osv… Og fik at vide at jeg kunne skifte den efter et halvt år.
  Da jeg havde haft den i et halvt år skriftede jeg den men så begyndte jeg at døje frygteligt meget med betændelse og efter 12 måneder blev jeg nødsaget til at tage den ud, da der kom et ekstra hul mellem piercingen, hvor der kom betændelse ud.. Jeg tror alt dette skete pga. mangelende information, ellers var det bare noget jeg ikke kunne tåle. Har også haft en Helix piercing jeg måtte tage ud pga. betændelse og hævelse.
  Nu er hullet helet fuldstændig.. Og jeg ville høre om det evt. er svære eller mere smertefuldt at få lavet en ny navlepiercing?

  Mvh. Katrine

  • Jonas
   Posted 21. juni 2012 22:25 0Likes

   Hey Katrine

   Det kan være forbundet med yderligere smerte at blive piercet i arvæv, men smerten er ikke større end den er til at holde ud.

   Håber du får samlet mod;-)

   Mvh

   Jonas

 • Mette
  Posted 21. juni 2012 20:12 0Likes

  Hej. Jeg har fået en navlepiercing for to uger siden må jeg godt drikke alkohol? 🙂

  • Jonas
   Posted 21. juni 2012 22:27 0Likes

   Hey Mette

   Ja hvis du er over 15;-) Spøj til side…

   Din krop har godt af at være i balance og du vil derfor give den optimale vilkår ved at leve så sundt som muligt, men det er ikke noget som gør den store forskel om du drikker alkohol.

   Mvh

   Jonas

 • Thilde
  Posted 21. juni 2012 22:08 0Likes

  Hej 🙂
  Vil også rigtig gerne have en navlepircing,
  vil bare lige høre hvad det koster og om man kan ride efter man har fået den lavet?
  Der er nogle stykker som siger at det gør virkelig ondt, og de har haft masser af betændelse, er det normalt?
  Hvor lang tid efter kan man skifte den?

  • Jonas
   Posted 21. juni 2012 22:28 0Likes

   Hey Thilde

   Den er ikke så slem.

   Du må gerne ride umiddelbart efter – Dog ikke hvis det er forbundet med meget stor smerte.

   Vi kan garantere alt forgår super sterilt, men det kræver også en stor indsats at passe den efterfølgende. Hvis alt bliver overholdt burde du ikke opleve de store problemer.

   Mvh

   Jonas

 • Anne
  Posted 24. juni 2012 23:16 0Likes

  hej jonas!

  Jeg har fået lavet min navlepiercing hos jer for ca. 3 uger siden.
  Jeg har aldrig renset den eller noget, og der har ikke været betændelse eller noget som helst galt.
  Kan det have betydninger senere hen, at jeg er dårlig til at rense den?
  Vil også lige sige tak for en god oplevelse! reklamere for jer.

  • Jonas
   Posted 2. juli 2012 15:19 0Likes

   Hey Anne

   Tak for de rosende ord – Dejligt du har været tilfreds.

   Nej det har ikke nogen betydning, men vil stadig råde dig til rense indtil den ikke er rød, øm, hævet og lækker væske mere.

   Mvh

   Jonas

 • Udstødt navlepiercing
  Posted 25. juni 2012 15:18 0Likes

  Hej 🙂
  Jeg har flere gange prøvet og få lavet en navle piercing,
  men jeg ved ikke hvad jeg gør galt, men piercing bliver udstødt HVERGANG i navlen? jeg har overvejet igen
  da jeg havde en sidste gang holdte den lidt mere end 1 år.
  jeg brugte bioflex og følte faktisk min piercing blev bedre af denne men jeg ved ikke?
  men den begyndte igen ligeså stille af udstøde. Og jeg måtte til sidst tage den ud!
  Det skal siges jeg første gang fik piercet i , og anden gang fik skudt i med blomdahl navlepiercing
  som blev sadt højt oppe .. og jeg var ret tilfreds med det 🙂
  Hvad kan jeg gøre for at min nye navlepiercing ikke udstødes hvis jeg skal have lavet en igen.
  det vil være 4 gang hvis det er? og ville det være klogt da jeg har fået et grim lilla/rød ar.
  og kan det lade sig gøre at ens navlepiercing ikke vokser sig ud?

  • Jonas
   Posted 2. juli 2012 15:21 0Likes

   Hej udstødt navlepiercing;-)

   Der er aldrig nogen garanti for at en piercing holder, og der er væsentlig større risiko for den vil vokse ud igen når den placeres i arvæv.

   Man skal aldrig få den lavet med en blomdahl pistol eller nogle andre ting end en steril nål.

   Så hvis du virkelig ønsker dig en igen kan vi evt lave den dybere for på den måde at gå bag arvævet, men der er desværre ingen garanti for succes.

   Mvh

   Jonas

 • Signe
  Posted 1. juli 2012 15:42 0Likes

  Hej Jonas 🙂

  Jeg vil gerne have lavet en navlepiercing, men jeg er i tvivl om, hvor lang tid efter jeg skal holde pause med sport og motion. Jeg dyrker kunstskøjteløb næsten hver dag og der bevæger man også overkroppen meget.

  1) Må man godt løbe og skøjte lige efter?
  2) Hvor lang pause skal man holde med mavebøjninger? Må man godt lave noget, hvor man bøjer sig meget forover og/el. vrider overkroppen meget?
  3) I hvor lang tid efter må man ikke “gå i bro” og lave lignende øvelser (fx piruetter), hvor man bøjer ryggen bagover og ens mave bliver strukket meget?

  Mvh
  Signe

  • Jonas
   Posted 2. juli 2012 15:27 0Likes

   Hey Signe

   Hvis det ikke er forbundet med smerte og du husker at rense ordentligt efter sport er det ingen hindring at udfører nogle af tingene.

   Mvh

   Jonas

 • Sarah Hansen
  Posted 3. juli 2012 18:21 0Likes

  Hej.
  Jeg er vildt bange for nåle, kan faktisk blive ret utilpas når jeg ser dem.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få en navlepiercing, men er bange for at jeg kunne komme til at besvime.
  Jeg har prøvet at besvime to gange før i ubehagelige situationer, dog ikke omkring nåle.
  Men ville bare lige høre om i har prøvet at nogen besvimede før?

  Mvh Sarah.

  • Jonas
   Posted 11. juli 2012 19:12 0Likes

   Hey Sarah

   Der er nogle som besvimer og vi skal nok håndtere det hvis det sker for dig;-)

   Mvh

   Jonas

 • Malene
  Posted 5. juli 2012 15:14 0Likes

  Kan man få sat en vægtstang eller curved barbell i fra starten? Det plejer jo at være en kuglering, men synes det er så grimt.

  • Jonas
   Posted 11. juli 2012 19:11 0Likes

   Hey Malene

   Det kan du sagtens;-9

   Jonas

 • Louise
  Posted 6. juli 2012 15:30 0Likes

  Hej, jeg er en pige på 14 år, jeg vil bare lige høre om det er okay hvis min far ringer til jer og siger det er okay da han ikke har mulighed for at tage med mig ud til jer ? 🙂

  • Jonas
   Posted 11. juli 2012 19:08 0Likes

   Hey Louise

   Det er ok

   Mvh

   Jonas

 • Camilla
  Posted 10. juli 2012 09:33 0Likes

  Hej Jonas :-).
  Jeg er en pige på 14 år, som viiiiiiirkelig gerne vil ha’ lavet en navlepiercing. Derfor har jeg nogle spørgsmål som jeg håber du kan svare på:

  1. Jeg har fået lov af min mor, men hun gider ikke med mig. Er det okay at man tager sin farmor med i stedet for.
  2. Jeg ville rigtig gerne ha’ lavet den hos jer, men jeg bor helt oppe i Nordjylland. Kan du anbefale nogle stedet tæt ved Aalborg og omegn?

  Håber du vil svare på mine spørgsmål.
  Hilsen Camilla.

  • Jonas
   Posted 11. juli 2012 18:52 0Likes

   Hey Camilla

   Det er fint hvis du har din farmor med;-)

   Vi åbner snart i Fredericia så måske kunne du komme ned til os der?

   Mvh

   Jonas

 • Amalie
  Posted 30. juli 2012 19:24 0Likes

  Hej Jonas, under priser står der det koster 400,- for at få en navle piercing og her skriver du 350.-
  Hvad er prisen??..

  • Jonas
   Posted 6. august 2012 13:33 0Likes

   Hej Amalie,
   Prisen er 400,- kr.

 • Natasja
  Posted 11. oktober 2012 14:25 0Likes

  Hej Jonas.
  Jeg tog min navlepiercing ud for lidt over et halv år siden, da den groede ud. Vil gerne have lavet den igen, og vil derfor høre om det kan lade sig gøre at pierce i det gamle ar?

  Mvh.
  Natasja

  • Jonas
   Posted 19. oktober 2012 17:27 0Likes

   Hey Natasja

   Ja det kan det godt – Dog skal du være opmærksom på at arvæv kun har ca 80% af hudens normale styrke. Derfor kan der være risko for den gror ud igen – Bare så du ved det;-)

   Jonas

 • Kia
  Posted 12. november 2012 09:17 0Likes

  Hej jeg er en pige på 13 år, jeg har meget længe gerne ville have en navlepiercing! Jeg må godt for min mor men ikke for min far! Kan i lave den på mig hvis bare jeg har min mor med, selvom jeg ikke må for min far??

  • Jonas
   Posted 26. november 2012 13:13 0Likes

   Hej Kia

   Hvis din mor er med er det ok

   Jonas

 • maja
  Posted 8. december 2012 18:38 0Likes

  Hej Jonas 🙂
  Mig og min veninde har lige besluttet os at få lavet en piercing hver. Så jeg skal vælge mellem og få lavet en i læben eller en i navlen hvad er mest sikkert at få ? Og kan man få en piercing der er gennemsigtig for er 15 og mine forældre må ik vide det… Og vis man kan få dem gennemsigtige kan man så få det alle steder ? Og jeg er buttet så det har ik en betydning ? Eller hvad ?

  Mvh Maja 🙂

  • Jonas
   Posted 10. december 2012 17:38 0Likes

   Hej Maja

   Du kan sagtens få gennemsigtige smykker – Problemet er bare at der skal sidde et materiale i den nye piercing som ikke er gennemsigtigt så længe den heler.

   En navlepiercing giver ikke skader på samme måde som en læbepiercing kan gøre (især hvis den placeres forkert).

   Mht din vægt vil det være en god ide at vente hvis du har planer om et vægttab indenfor den nærmeste fremtid – Hvis ikke du har det er det ikke noget problem.

   Mvh

   Jonas

 • Julie
  Posted 12. december 2012 19:04 0Likes

  Jeg er en pige på 13 år må jeg godt få lavet en vis jeg vejer 62

  • Jonas
   Posted 15. december 2012 21:02 0Likes

   Hej Julie

   Ja vægt har ikke noget at sige;-)

   Jonas

 • Julie
  Posted 31. december 2012 00:29 0Likes

  Hej!

  Vil tage solarie her snart, og det er 10 dage siden jeg fik min piercing lavet. Når man tager i solarie hvad vil du så sige man skal dække med? Er plaster godt nok?

  • Jonas
   Posted 2. januar 2013 21:20 0Likes

   Hej Julie

   Ja hvis det dækker hele smykket er et plaster ok.

   Mvh

   Jonas

 • Line
  Posted 3. januar 2013 11:10 0Likes

  Hej Jonas

  Jeg fik lavet min piercing d. 9. juli dvs et halvt år siden ca.
  Der kommer stadig ”snask” ud af den, og sommetider kan den bløde lidt, har derfor heller ikke turde skifte smykket endnu.
  Jeg står og skal til Thailand lige straks, og er lidt bekymret for at skulle i klorvand og havet, hvis det betyder den ikke er groet sammen endnu? – Det samme med solen.
  Er der noget jeg skal gøre, eller tage med til den for en sikkerheds skyld?

  Mvh Line

  • Jonas
   Posted 7. januar 2013 20:51 0Likes

   Hey Line

   Syntes du skulle komme ind forbi inden afrejse, så vi lige kan tjekke at alt er som det skal være.

   Mvh

   Jonas

 • Kamilla
  Posted 6. januar 2013 02:37 0Likes

  Jeg er en pige på 13 år kan jeg godt få lavt en navle Piercing?

  Mvh

  Kamilla

  • Jonas
   Posted 7. januar 2013 20:47 0Likes

   Hej Kamilla

   Ja det kan du godt hvis en af dine forældre er med.

   Mvh

   Jonas

 • Caroline
  Posted 10. januar 2013 10:55 0Likes

  Hej Jonas.
  Jeg har bestilt en tid hos jer og jeg glæder mig helt vildt!
  Men jeg tænkte på, når i skal lave en navlepiercing, laver i den så, så personen skal ligge ned, sidde ned eller stå op?

  Caroline. 🙂

  • Jonas
   Posted 10. januar 2013 18:57 0Likes

   Hej Caroline¨

   Du skal ligge ned;-)

   Glæder os til at se dig

   Mvh

   Jonas

 • Liv Berthelsen
  Posted 13. januar 2013 18:15 0Likes

  Hej, jeg er en pige på 13 år.. Kan jeg godt få lavet navlepircing hos jer, hvis bare min mor eller far er med?

  • Jonas
   Posted 21. januar 2013 21:43 0Likes

   Hej Liv

   Ja det kan du godt

   Jonas

 • Bertine
  Posted 22. januar 2013 20:45 0Likes

  Hej jeg er en pige på 16 år som gerne vil have lavet en navlepiercing, men går til Pilates hver uge hvor man ligger meget på maven, skal jeg undgå at tage til Pilates 1-2 uger, når jeg har fået den lavet?

  • Jonas
   Posted 26. januar 2013 22:44 0Likes

   Hej Bertine

   Ja det vil være en god ide.

   Mvh

   Jonas

 • Natasja
  Posted 22. januar 2013 20:51 0Likes

  Hej Jonas.

  Hvis man får lavet en navlepiercing, og man derefter taber sig, vil piercingen så ændre sig – hvis ja, hvordan? 🙂

  Natasja.

  • Jonas
   Posted 26. januar 2013 22:43 0Likes

   Hej Natasja

   Hvis det er et meget stort vægttab, ca. mere end 30-40 kg vil den. Hos nogle kan selv mindre vægttab godt ændre positionen, hvis denne person har tendens til meget fedt ved maveregionen. Hvis det er mindre vægttab 10-20 kg burde det ikke være noget problem.

   Mvh

   Jonas

 • Cecilie
  Posted 27. januar 2013 18:18 0Likes

  Hej 🙂
  Jeg skal have lavet en navlepiercing hos jer d.13 Februar, men skal i byen den 15, så ville høre om jeg godt må drikke der eller om jeg helst skal vente?

  • Jonas
   Posted 30. januar 2013 16:07 0Likes

   Hej Cecilie

   Det må du gerne, men vær opmærksom på at alkohol kan forringe kroppens evne til at hele. Dog har det ikke så stor betydning ved en navlepiercing.

   Mvh

   Jonas

 • Caroline
  Posted 27. januar 2013 18:22 0Likes

  Kan i ikke ligge billeder op af jeres smykker til navlepiercing, altså den man får først sat i. For så kan man vælge hvilket man vil have?

  Caroline. 🙂

  • Jonas
   Posted 30. januar 2013 16:06 0Likes

   Hej Caroline

   Det er noget vi snart vil begynde at gøre:-) Tak for ideen…

   Mvh

   Jonas

 • Malene
  Posted 14. august 2013 00:13 0Likes

  Hej Jonas 🙂
  jeg vil lige høre om hvor du/i befinder jer henne? jeg bor nemlig i København.

  • Jonas
   Posted 23. oktober 2013 12:26 0Likes

   Hej Marlene
   vi har en shop i Fredericia og Odense

 • Mille
  Posted 22. august 2013 09:54 0Likes

  jeg er 14 år og ville gerne have navlepiering men jeg må ikke før jeg er 16 år men ville helst have den når jeg er 15 år

  • Jonas
   Posted 22. oktober 2013 14:30 0Likes

   Hej mille
   det er desværre noget du må snakke med dine forælder det kan vi desværre ikke hjælpe dig med

 • Maria
  Posted 28. august 2013 19:25 0Likes

  Hej!
  Jeg har fået en navlepiering inde hos jer for ca. et år siden. Og jeg tror, at der er betændelse i.. det er helt rødt/lilla nede ved den nederst sten, det gør ret ondt.. Jeg har renset den med klorhexidin i ca. 1 måned, og det er ikke blevet bedre! Hvad skal jeg gøre?

  • Jonas
   Posted 22. oktober 2013 13:49 0Likes

   Hej Maria
   syntes du skal komme ind forbi

 • Cille
  Posted 18. oktober 2013 14:35 0Likes

  Hej 🙂
  Jeg vil virkelig gerne have en navle piercing, så når jeg har fået overtalt ‘de gamle’ får jeg lavet den:)
  Men! Når nu jeg har en meget lav smertetærskel, skal jeg så regne med at komme til at græde?
  Hilsen Cille

  • Jonas
   Posted 22. oktober 2013 14:51 0Likes

   Hej Cille,
   En navlepiercing er forholdsvis smertefri. på en skala fra 1-10 er den nok på en 3-4. Så tror bestemt ikke at du begynder at græde 🙂

 • kirsten maria
  Posted 9. november 2013 22:08 0Likes

  hej Jonas!,,,
  jeg har før haft navle piercing, men den piercer jeg fik den lavet ved satte en for kort stav i (mig og nogle veninder med navlepiercinger målte, og den var mindre end deres 8mm, så den må ha været 6 mm) og min navle hævede selvfølgelig lidt,,,, men efter mindre end uge, begyndte den at væske mere end normalt (har andre piercinger) og man kan vel sige at den var så “våd” at den øverste kugle røg igennem og navlepiercingen faldt ud,,, for ikke at nævne det gjorde pisse ondt også, og jeg havde ikke noget der sad stramt om den på nogen måde, dyrkede ikke sport og sådan, så jeg tog den ud, for turde ikke risikere alt for meget :/ … men er så desværre endt ud med et virkelig forfærdeligt ar, for det er vokset mærkeligt sammen :/ så det var egentlig for at høre, om det overhovedet er muligt at lave oven på et stærkt arvæv? eller må jeg undvære? (det er ved at være to år siden nu) ,, kan sende billede privat, da jeg ikke er så meget i odense næste gang jeg er på fyn ,,,

  • Jonas
   Posted 25. november 2013 19:21 0Likes

   Hej Kirsten

   Det er bestemt muligt, men vær klar over at arvæv ikke er stærkt på samme måde som almindelig hud – Og risikoen for udstødelse derfor er større end normalt.

   Mvh

   Jonas

Add Comment