1. Gør det ondt at få en piercing? Ja det gør ondt, men ikke værre end de fleste bliver overrasket over hvor lidt ondt det gør. Smerten er individuel fra person til person, og det er også forskelligt hvor ondt de enkelte piercinger gør.
 2. Er prisen incl. smykke? Ja! alle priser er incl. et standard smykke. Du kan også få sat mere specielle smykker i mod en ekstra betaling.
 3. Hvor ligger jeres butik henne? Piercinghuset har 2 studier, et i Odense og et i Fredericia. Du kan finde adressen under kontakt.
 4. Kan man selv medbringe et smykke? Som udgangspunkt nej! Piercinghuset ønsker at yde den bedst mulige service overfor vores kunder, og kun bruge de bedste materialer. Da vi ikke kan vide med 100% sikkerhed hvad smykket er fremstillet af har vi valgt kun at bruge egne smykker som vi selv kan stå inde for kvaliteten af.
 5. Kan man få rabat? Piercinghuset har nogle meget favorable priser og samtidig et tilbud hvor flere piercinger på samme person, samme dag, udløser ½ pris på nr. 2-3-4 osv piercing. Hvis du overvejer større projekter, fx over 7-8 piercinger kan vi godt aftale en speciel pris. Vi kan i enkelte tilfælde også aftale afdragsordninger hvor du betaler beløbet over flere gange.
 6. Kan man få lavet en piercing uden sin forældres tilladelse hvis man er under 15 år? Nej! – Men det er muligt at lave en aftale med dine forældre om at du kommer alene og får den lavet. Dette vil typisk kræve en telefonisk samtale med din mor/far samt en underskrift.
 7. Hvilke smykker bruger i? Hos piercinghuset bruger vi udelukkende de bedste materialer. Vi bruger kun materialer som er godkendt til brug i en helende piercing af foreningen af proffessionelle piercere. Husk på at titanium ikke bare er titanium, og der findes mange forskellige varianter. Vi bruger kun den godkendte variant 6 AL4V ELI ASTM F-136 implant grade.
 8. Kan man booke en tid uden for åbningstid? Ja! det er muligt at booke en tid udenfor vores almindelige åbningstid. Ring og aftal nærmere med en af vores ansatte.
 9. Kan man få grupperabat? Hvis i er over 5 personer som kommer på samme tid er det muligt at aftale en pris med rabat.
 10. Hvorfor er i så billige? Piercinghuset`s koncept har hele tiden været at lave det så billigt, at det ikke kan betale sig at lave det selv. At det er billigt betyder ikke at kvaliteten er dårligere – Tværtimod har vi en af landets højeste standarder, og forsøger konstant at følge med i den nyeste viden på området. Bare fordi en piercer er dyr betyder det ikke han/hun er dygtig.
 11. Skal jeg tage min piercing ud hvis den er betændt? Som udgangspunkt nej! Det vil næsten aldrig være nødvendigt at fjerne smykket hvis din piercing bliver betændt. Faktisk fungere smykket som en ventil der holder piercingen åben, så kroppen kan komme af med overskydende sårvæske osv. Kontakt altid piercinghuset inden du fjerner dit smykke.
 12. Min piercing er rød, øm, hævet? I de første par uger efter den er lavet er det meget normalt den opfører sig på den måde. Hvis det pludselig kommer flere mdr efter den er lavet kan det godt tyde på der er betændelse i den, og du vil gøre klogt i at kontakte os for råd og vejledning.
 13. Hvad er jeres aldersgrænse? Vores aldergrænse er 15 år for almindelige piercinger og 18 år for intimpiercinger. Hvis du er under 15 år kan vi stadig lave den hvis dine forældre er med inde i butikken. Hvis du er under 18 laver vi ikke intimpiercing, også selvom dine forældre er med.
 14. Er dermal anchors farlige/ulovlige? Nej! Dermal anchors er ikke ulovlige, det var de kort i 2008, men er nu godkendt på lige fod med en almindelig piercing. De er heller ikke farligere end en almindelig piercing – dog har de en større tendens til at gro ud igen (især hvis de sidder på udsatte steder som fx fingre.
 15. Skal dermal anchors skæres ud af en læge? Nej! Dermal anchors kan fjernes ved hjælp af en lille nål, og kræver hverken læger eller store knive at få ud. Oftest kan den vippes forsigtigt ud med den rette teknik.
 16. Hvordan skal jeg rense min piercing? Du vil få en udførlig beskrivelse udleveret skriftligt når du bliver piercet hos os. Derudover kan du også finde retningslinjer her på sitet.
 17. Er i uddannet piercere? Ja! Alle piercere i piercinghuset er uddannet af piercinghuset selv. Det betyder at teknikken/proceduren er den samme hvad enten du booker tid ved den ene eller den anden piercer.
 18. Har i piercingsmykker til salg i butikken? Ja! vi har et stort udvalg af kvalitets smykker i vores butik.
 19. Skader en Tungepiercing / Læbepiercing mine tænder? Disse piercinger kan skade dine tænder – Men tandskader skyldes ofte forkert placeret/dårligt udførte piercinger. Det er vigtigt de placeres i den rette vinkel og position for at sikre de ikke ødelægger tænderne. Du vil derfor også kunne opleve at blive afvist hvis du ikke har den rette anatomi – Dette gør vi ikke for at genere dig, men for at passe bedst muligt på dig og dine tænder. Vi har et stort udvalg af plastik kugler som kan minimere sliddet på dine tænder i butikken.
 20. Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med min piercing? Alle mennesker (også os) kan lave fejl. Hvis vi mod forventning skulle lave en piercing du ikke er tilfreds med, vil vi altid påtage os det fulde ansvar og selvfølgelig lave den om uden ekstra beregning. Vær dog opmærksom på at der desværre har bredt sig en tendens til at andre piercere taler grimt om andre studier uden grund – blot for at ødelægge en forretning. Derfor vil vi altid aftale en tid hvor du kan komme ind og vi kan snakke om tingene. Hvis fejlen ligger hos os, vil vi altid tilbyde en ny gratis piercing eller pengene retur.
 21. Tager i Dankort? Vi tager ikke imod betalingskort pt, men forventer det kommer i den nærmeste fremtid.
 22. Hvorfor koster det så mange penge at få en piercing? Det at lave en piercing kræver mange flere instrumenter osv end du lige ser. Derudover skal alt udstyr igennem en grundig rensningsproces efter det er brugt. Vi betaler desuden moms, skat og alle andre udgifter som er pålagt os af den danske stat. Og med det i betragtning er beløbet som er tilbage ikke særligt stort – og skal samtidig også bruges til at aflønne personale osv. Vi garantere at prisen er så lav som muligt, og kvaliteten så høj som standarden foreskriver. Og alt sammen koster penge at holde;-)

Add Comment