Hvad er en tragus piercing

En tragus piercing er en ørepiercing, som er placeret i den lille fold ved ørets indgang. Den er meget populær, faktisk på højde med mere traditionelle ørepiercinger som helix piercing og øreflip piercing.

Den kan laves med forskellige typer smykke fx:

  • Labret
  • Buet stav
  • Ring
  • Hestesko
  • Lige stav
  • Næseskrue

Hvad enten du vælger det ene eller andet, er det vigtigt din piercer tager hensyn til at denne piercing kan hæve i tiden efter den er lavet. Det er derfor vigtigt med et smykke, som er længere end det du skal slutte med når den er færdigt helet. Hos os foretrækker vi at udføre piercingen med et labret smykke, de dette optimerer helingen bedst muligt.

Procedure

Der er forskellige måde at lave denne piercing på. Nogle piercere laver den med tang, andre med receiving tube. Lige meget hvordan den laves, er det vigtigt den laves så smykket ligger skråt inde i øregangen, så staven på smykket ikke er for tydelig. Laves den forkert, vil man kunne se bagsiden af smykket, hvilket ikke er meningen.

Hos os udføres den ved at området desinficeres og der sættes en prik med en steril engangspen. Til udførelsen af selve piercingen bruger vi hos os en tang, som vi tager fat med inden nålen føres igennem med en skrå vinkel mod øregangen.

I takt med at nålen tages ud, indsættes smykket.

Det er vigtigt at presse kortvarigt på området efter den er lavet, for at minimere risikoen for at der opstår en bule omkring smykket under ophelingen.

Book tid