Anti Helix / Helix rod piercing er en piercing i øret på den modsatte side af hvor man placere en almindelig helix piercing. Den kan hos nogle være teknisk svær, at lave. Men den kan laves på de fleste mennesker. En helix rod kaldes også for en Anti helix. Man kan også lave flere på en gang hvis man har anatomi til det.

Den kan laves på flere måder – Men hos os laver vi den altid i fri hånd med en receiving tube. Nålen skal vinkles en smule så smykket kan “gemme” sig i det hulrum der er i øret.

Den kan laves med

  • Lige stav
  • Ring
  • Labret
  • Buet stav
  • Hestesko
Hos os laver vi den typisk med en labret i PTFE da staven på dette materiale er gennemsigtigt og derfor ikke ses så tydeligt som andre materialer.
Når den laves tages der hensyn til hævelse i området, og derfor skal du påregne et par skift/afkortninger før resultatet er perfekt.
Det er vigtigt du får den lavet hos en dygtig piercer da den mindste fejl kan resultere i en skæv piercing. Hos os har vi stor erfaring med at lave helix rod piercing og du kan derfor roligt bruge os til opgaven.
En anti helix / Helix rod piercing bliver lavet i brusk væv og kan derfor tage lang tid om at hele – nogle gange helt op til et år. Konsulter altid din piercer inden du skifter smykket
Book Tid