INTIMPIERCING

Intimpiercing har en lang historie og menes, at stamme fra Borneo hvor mændende skulle bære en intimpiercing før kvinderne gad og elske med dem.

Intimpiercinger deles op i 2 kategorier, alt efter deres funktion.

Piercing for synets skyld

Er som navnet antyder, en piercing som hovedsagligt er placeret der for syns skyld. De har ringe eller ingen stimulerende funktion for hverken bæreren eller partneren. Et eksempel kan være en piercing i skamlæberne.

Stimulerende piercinger

Er piercinger, hvis formål er, at stimulere bæreren eller dennes partner. Hvor meget, og hvem de stimulere afhænger meget af hvilken type piercing det er. Fx er en hood piercing meget stimulerende for kvinden, men ikke for dennes partner. Mandlige intimpiercinger laves oftere for, at stimulere deres partner end dem selv.

ANDET NYTTIGT VIDEN OMKRING INTIMPIERCINGER

Graviditet: Man kan sagtens bære sin intimpiercing helt frem til fødslen, men det tilrådes at fjerne smykket inden selve fødslen da du ellers risikere, at ødelægge den hud piercingen sidder i pga øget pres. Efter fødslen er overstået kan smykket sættes tilbage. Vær dog opmærksom på at anatomien kan ændre sig under en fødsel og, at det derfor ikke er alle piercinger som kan isættes umiddelbart efter.
Sex: Hvis du lige er blevet piercet skal du bruge kondom da din partners kropsvæsker kan medføre en infektion i underlivet (dette gælder også selvom du har en fast partner) Husk at rense området ordentligt efter endt samleje. Det er også vigtigt ikke at dyrke sex så længe det er forbundet med smerte for den nypiercede. Smerte er et advarselstegn fra kroppen, og ved at overhøre signalet risikere du at smykket udstødes eller der på anden måde opstår komplikationer. Hvis det bløder fra piercingen under samleje skal du også afbryde det øjeblikkeligt.
Vi laver mange forskellige intimpiercinger hos piercinghuset – Men KUN de sikre. Du kan derfor godt komme ud for, at der er en piercing de laver andre steder som vi ikke vil udføre, men dette er kun for din egen sikkerheds skyld vi har valgt at gøre det. Husk altid at gå til en dygtig piercer når du skal have en intimpiercing

Book tid