Læbepiercingen er en af de piercinger vi laver mange af i piercinghuset, men det er også en piercing som kræver stor erfaring når den korrekte placering skal findes. Man kan i princippet placere en læbepiercing mange steder i området omkring læben, men der skal dog tages hensyn til den enkeltes anatomi. Læbepiercingen kan, alt efter placering, laves med både labret og piercing ring.
Før man begynder at overveje placering er det vigtigt, at rense området ordentligt. Man skal både rense udenpå og indeni munden, som regel med et hurtigt desinficerende produkt som fx alkohol.
Når der er renset, sætte en lille prik med en steril engangspen. Herefter afklemmes området med en steril tang, og nålen føres igennem. Til sidst sættes smykket i, samtidigt med at nålen tages ud.

Læbe piercing smykker

Der findes mange forskellige varianter af materialer man kan bruge, og især materialer som PTFE er populært fordi det er fleksibelt og derfor nedsætter sliddet på dine tænder. Men i bund og grund kommer det også meget an på hvor godt piercingen er placeret, og her kan vi garantere dig et godt resultat hver gang.
Vi har et stort udvalg af forskellige smykker i butikken, og de sælges til en meget fordelagtig pris.

Hvordan renses en læbepiercing

Du får altid en guide med til hvordan en madonna piercing skal renses, når din piercing bliver lavet hos os. Men du skal især være opmærksom på følgende:

  • Pil aldrig ved piercingen,
  • Rens både udvendigt og indvendigt med saltvand – Morgen/aften
  • Skyl munden hver gang du har spist/drukket/røget, skyl med almindeligt postevand
  • Få fat i en ny tandbørste
  • Pil aldrig piercingen ud hvis der går infektion i den
Book tid