Om os

Piercinghuset er for dig, som ønsker et sted hvor hygiejne, kvalitet og præcision har fokus. Det er 3 elementer vi værdsætter højt hos Piercinghuset og vores ønske er, at alle vores kunder, kan gå ud af døren med følelsen af at have været i trygge hænder og med et flot resultat.

Professionel piercing siden 2008

Jonas er ejer af Piercinghuset. Han åbnede første piercingstudio i Fredericia, i år 2008. Han åbnede efterfølgende i Odense, i år. Han har løbende oplært alle de ansatte og han oplærer stadig, når der kommer nye til. Det er vigtigt for Piercinghuset, at lige vores piercere er de rette til jobbet. Derfor har vi valgt at ansætte medicinstuderende, som allerede har en omfattende viden omkring kroppens anatomi og fysiologi, samt hygiejne og viden omkring mikroorganismer. Man kan derfor roligt sige, at vi er utrolig stolte af vores grundlæggende faglighed.

Åbning i Herning

I september 2022 åbnede Piercinghuset i Herning, som drives af vores to piercere Stefano og Jesper. Begge arbejder til dagligt også som ambulance behandlere på stationen i Herning og er uddannet som piercere i vores studie i Odense.

Det siger vores kunder om os på Trustpilot 

“God oplevelse, flot resultat og god service. Det var nemt at bestille tid og det kørte bare. Fin service i form af pleje info efter, samt imødekommende personale”

Karoline – Trustpilot 6/3 2020

“Super dygtig piercer, god forklaring inden man bliver piercet og imens, så man får en super god oplevelse med at blive piercet!”

Frederikke – Trustpilot 18/5 2020

“Tryg og god oplevelse med gode grin undervejs.
Super professionel kyndig sundhedsfaglig vejledning omkring forløbet og aftercare. Jeg kan klart anbefale piercinghuset. Vil jeg have lavet en piercing mere, bliver det her.”

Minna – Trustpilot 19/4 2022