Om os

Piercinghuset er for dig, som ønsker et sted hvor hygiejne, kvalitet og præcision har fokus. Det er 3 elementer vi værdsætter højt hos Piercinghuset og vores ønske er, at alle vores kunder, kan gå ud af døren med følelsen af at have været i trygge hænder og med et flot resultat.

Professionel piercing siden 2008

Jonas er ejer af Piercinghuset. Han åbnede første piercingstudio i Fredericia, i år 2008. Han åbnede efterfølgende i Odense, i år. Han har løbende oplært alle de ansatte og han oplærer stadig, når der kommer nye til. Det er vigtigt for Piercinghuset, at lige vores piercere er de rette til jobbet. Derfor har vi valgt at ansætte medicinstuderende, som allerede har en omfattende viden omkring kroppens anatomi og fysiologi, samt hygiejne og viden omkring mikroorganismer. Man kan derfor roligt sige, at vi er utrolig stolte af vores grundlæggende faglighed.

Det siger vores kunder om os på Trustpilot 

“God oplevelse, flot resultat og god service. Det var nemt at bestille tid og det kørte bare. Fin service i form af pleje info efter, samt imødekommende personale”

Karoline – Trustpilot 6/3 2020

“Super dygtig piercer, god forklaring inden man bliver piercet og imens, så man får en super god oplevelse med at blive piercet!”

Frederikke – Trustpilot 18/5 2020

“Har sagt det før og siger det igen ! Elsker piercing huset , tak til Mette S for en god service”

Pia – Trustpilot 4/8 2021